dimarts, 7 d’octubre del 2014

Ni muts, ni a la gàbia!! No acceptem les injustícies cap als activistes que defensen Collserola - Firma la petició a Change.org

S'ha acusat injusta i desproporcionadament a 9 persones pel fet de manifestar-se, i a l'octubre de 2014 se'ls acabarà jutjant. 6 tenen sobre ells l'amenaça de pena de presó, per unes faltes, que es van cometre exercint el dret a manifestació. 

¡Firma la petició!

A la fiscalia i als advocats dels Mossos d'Esquadra de la Generalitat: Que es retirin les acusacions contra els nou veïns d'Esplugues imputats per defensar Collserola i protestar contra el Pla Caufec.
Si us plau, uneix-te a aquesta campanya: https://www.change.org/p/la-fiscalia-i-als-advocats-dels-mossos-d-esquadra-de-la-generalitat-que-es-retirin-les-acusacions-contra-els-nou-ve%C3%AFns-d-esplugues-imputats-per-defensar-collserola-i-protestar-contra-el-pla-caufec?recruiter=17051920&utm_campaign=mailto_link&utm_medium=email&utm_source=share_petition

En l’actualitat hi ha dos processos judicials oberts arran de dues accions diferents contra el Pla Caufec. 6 persones per la primera acció i 7 per la segona han estat acusades d’atemptat a l’autoritat, desordres públics i faltes de desobediència i lesions. La petició fiscal per tots dos processos puja a un total de 27 anys i 6 mesos de presó, penes multa de 600 dies (substituïbles per 11.300 €) i indemnitzacions de 5.670 €. Aquestes peticions —a les que caldria afegir les dels advocats de la Generalitat-Mossos d’Esquadra— suposarien l’entrada a presó directa per a 6 persones i multes econòmiques per a 3 més. Ambdós judicis són penals, no de faltes, i acusen a les mateixes persones.

És vergonyós que la nostra "democràcia" sostingui una situació com aquesta,  considero que de cap manera mereixen la condemna de presó que se'ls vol imposar, tal i com reconeixien l'any 2012 per unanimitat dels grups polítics municipals de l'Ajuntament d'Esplugues.
 
Aquí mostrem el nostre suport, als activistes i manifestants que han lluitat en defensa de Collserola, contra el pla urbanístic CAUFEC.

+ info: Ni muts, ni a la gàbia!!!!

Oleguer Farràs


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.