dimarts, 21 d’octubre del 2014

Alegre manifestació a Esplugues en suport als encausats contra el Pla Caufec

Marxant pacíficament pels diferents barris d'Esplugues

Més de 1300 persones vam participar el dissabte 18 d'octubre a la manifestació convocada en suport als sis activistes encausats per oposar-se al pla Caufec, amenaçats amb penes de presó, que s'asseuran al banc dels acusats els dies 27 a 29, degut al seu activisme en les mobilitzacions contra el pla urbanístic de l'octubre de 2007.

En la concentració davant de l'Ajuntament es van fer diversos parlaments explicatius del cas, l'abús de poder de l'Ajuntament, falses acusacions de la policia, etc i es va gaudir de les diverses accions dels tabalers i diables locals, així com de la colla castellera. Al ritme de les gralles i les batucades vam anar marxant alegrement pels diferents barris d'Esplugues durant prop de tres hores, per defensar el dret a la protesta i demanar la retirada dels càrrecs que pesen contra sis dels activistes que es van mobilitzar contra l'especulatiu pla Caufec, encausats per atemptat a l'autoritat, desobediència, desordres i lesions arran de la seva participació en una manifestació contrària al pla urbanístic.
A més de la gent d'Esplugues, vam participar-hi molts activistes de plataformes veïnals, del moviment okupa i de grups i d'entitats ambientalistes. Tots plegats vam marxar pacíficament pels carrers d'Esplugues.

Recordem que es pot donar suport als encausats signant la petició a Change.org Firma la petició.
Gernació escoltant els parlaments i les reivindicacions
i concentrant-nos els dies 27, 28 i 29 a la ciutat de la Justícia.
+ info: nimutsnialagabia.org

Nota d'Ecologistes de Catalunya i la plataforma cívica per a la defensa de Collserola en suport dels encausats.
--
Oleguer Farràs
CEPA /
Alnus - Ecologistes de Catalunya
Plataforma cívica per a la defensa de Collserola
Sant Just Desvern (08960) Baix Llobregat
934731641 - 647330788
http://alnus.pangea.org/     http://cepa.cat/
http://www.collserola.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.