diumenge, 27 de setembre del 2009

PEDALADA EXITOSA, VOLEM ANAR EN BICI PER LES CIUTATS

La sisena bicicletada pel Baix Llobregat ha tornat a ser un èxit de participació. Des de Sant Just han sortit prop de 150 ciclistes i en total debiem ser uns 1500.

Alguns membres d'Alnus / CEPA - Ecologistes de Catalunya amb la samarreta del 10è aniversari, fent-nos notar abans de començar la pedalada.
La pedalada ha seguit el seu curs amb normalitat, tot i que malauradament amb alguna caiguda, inclosa la de la nostra sòcia ciclista més veterana, degut a la dificultat de moviment que suposa anar junts tants ciclistes i que no se segueixen gaires normes més que tirar endavant. S'ha provocat algunes retencions de trànsit degut a que del primer a l'últim hi havia en diverses ocasions més de 6 minuts de diferència, tot i que a cada municipi ens replegàvem a l'hora que se n'afegien més.

Tot no és pedalar, i la organització te molta feina. Reconeixem que s'ho ha treballat una mica més i per sort aquest any no s'han generat tants residus com en anys anteriors degut a que s'ha optat (tal i com vam suggerir l'any passat des de l'Alnus - Ecologistes de Catalunya) per no repartir ampolletes d'aigua de plàstic, sinó amb bidons dispensadors i garrafes d'aigua. S'ha optat per repartir gots compostables en comptes d'omplir els bidonets de cadascú...a veure si en propers anys això millora també.

En definitiva, la gran participació a la pedalada és una mostra de que la gent te ganes de poder circular en bici per les ciutats, cosa que encara és difícil de fer amb seguretat i aquesta és una de les rehivindicacions de cada any que esperem no triguin massa a fer-se realitat i així ho continuarem exigint tant al consell de medi ambient de Sant Just, com a instàncies superiors.

Projecte bici
Oleguer Farràs

Pd: Vull recordar que tenim moltes propostes al respecte de la mobilitat En bici per Sant Just


Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius
Alnus / CEPA - Ecologistes de Catalunya de Sant Just Desvern

1 comentari:

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.