dijous, 17 de setembre del 2009

Pedalem contra el canvi climàtic i reivindiquem més facilitats per anar segurs en Bici

El diumenge 27 de setembre es torna a fer la multitudinària bicicletada popular de l'Hospitalet al Parc de la Torreblanca, passant i recollint ciclistes a cada municipi. Alnus / CEPA - Ecologistes de Catalunya ens afegim a la bicicletada i convidem a participar-hi a quanta més gent millor. És una festa i una oportunitat per ocupar per complet els carrers i carreteres que normalment estan atapeides de cotxes. Anant en bici estalviem emissions de CO2 i en altres contaminants.

+ info : http://pedala.org

A 2/4 d'11 del matí, al Parc del Parador de Sant Just.

Passejada en bicicleta amb festa final al Parc de Torreblanca
Animació, avituallament, repartiment d’obsequis i sorteigs de tres bicicletes per a tots els participants. Dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Inscripció gratuïta, de 10 a 10.30 h en el punt de sortida.

1 comentari:

  1. Participaré a la bicicletada. És el futur de les ciutats deslluirades de cotxes, per tant de contaminació i ocupació de l'espai públic.

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.