divendres, 9 de gener del 2009

BUTLLETÍ MUNICIPAL

Nosaltres valorem positivament l'eina de comunicació que representa el butlletí municipal, constatem que és millorable el contingut, acceptant que en una societat plural, és la que creiem. " Mai plou a gust de tothom".

Si volem millorar el repartiment que constatem que hi ha un malbaratament de recursos. Veiem que es reparteix a totes les bústies i al moment molts butlletins van a parar a les papereres. (podeu comprovar aquest fet anant al Walden el dia del repartiment, hi ha uns grans recipients per deixar el correu brossa i trobem desenes de butlletins sense obrir.

PROPOSEM

En fet una instància a l'Ajuntament proposant.

a) Que en el proper butlletí es posi un paper que faci constar les dades de les persones que volen rebre el butlletí per correu postal.

b) Cada dia més les persones tenim correu electrònic, que es faci una recollida de e-mails de persones que volen rebre'l per correu electrònic. Constatem que hi ha moltes institucions i organitzacions ONGs que ja ho han fet.

D'aquesta manera s'estalviaria paper i treball de repartiment. Especulant podem dir que es podíem estalviar més de tres mil butlletins i la rendabilitat social que te el butlletí resta garantitzada.

SOL·LICITEM

Que aquesta proposte s'estudie i es porti a la pràctica.

Jordi Agulló (CEPA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.