dimarts, 2 de desembre del 2008

El regidor de Medi Ambient dona el vist i plau al “tractament natural del caufec”

El passat estiu vam enviar un escrit al regidor responsable de medi ambient de l'Ajuntament d'Esplugues, el sr. José Blas Parra, demanant-li explicacions sobre el tractament destructiu de la vegetació a la zona alta del Caufec, en plena zona PEIN i XN2000, suposadament protegida del Parc de Collserola, tal com vam publicar al web i a la revista La Vall de Verç de setembre 2008. Es tractava de manifestar bàsicament la impotència que sentim els ciutadans davant d'una agressió a la natura totalment planificada per l'administració, cap a qui suposadament ha de vetllar també pel benestar de Collserola i intentar que sentís un mica de vergonya...

La resposta va trigar dos mesos i mig en arribar i fou és absolutament tècnica i justificadora de la legalitat del projecte, conclou "considerem que l'actuació és prou respectuosa amb el medi ambient, sempre tenint en compte la naturalesa del territori de què tractem i la resta de circumstàncies que s'han expressat al llarg d'aquest escrit."
Estar clar doncs, en opinió del sr. Blas que el tractament aplicat al caufec considerat per ell el "més adequat" va tant enllà com la llei permet matxacar l'entorn natural.


Oleguer Farràs · Coordinador d'Alnus - CEPA - Ecologistes de Catalunya
93-4731641/647330788
http://www.pangea.org/alnus
http://alnusbloc.blogspot.com/
http://ecologistes.cat
Signa en defensa de Collserola: http://collserola.org/salvemelparcnatural/

1 comentari:

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.