divendres, 21 de novembre del 2008

1ª sessió participativa del Pla de Mobilitat Urbana de Sant Just Desvern


Dimecres 19 va començar el procés de debat sobre el Pla de Mobilitat Urbana de Sant just Desvern. És obligatori fer-lo atès els elevats nivells de contaminació per partícules PM10 i NOx. S'han de prendre mesures tant per rebaixar la contaminació, com per afavorir una mobilitat més sostenible i segura. La participació de persones a nivell individual o d'entitats locals va ser molt baixa. Ja ens podem posar les piles...

La primera sessió de presentació va ser avorrida i l'únic amb contingut ho podeu consultar al nou espai web de participació de l'Ajuntament: http://www.consensus.cat/santjust/index.php?option=com_processes&act=show_process&id=244&Itemid=60

Per rebre informació o participar al Pla de mobilitat has d'inscriure't a
http://www.consensus.cat/santjust/index.php?option=com_processes&act=contact_mail&id=244&Itemid=60 o trucar a l'ajuntament.

Per participar en el debat dins el grup de l'Alnus ens pots fer arribar les teves propostes, o millor inscriure't a l'Alnusgrup (si és que encara no hi ets) o respondre aquest correu demanant-ho.
Algunes de les nostres propostes que hem de desenvolupar estan al punt
6è.- Mobilitat del nostre Pla estratègic ambiental 2007-2011

-----
Oleguer Farràs · Coordinador d'Alnus - CEPA - Ecologistes de Catalunya
93-4731641/647330788
http://www.pangea.org/alnus
http://alnusbloc.blogspot.com/
http://ecologistes.cat
Signa en defensa de Collserola: http://collserola.org/salvemelparcnatural/


Text resum oficial:

1a sessió participativa del Pla de Mobilitat Urbana

La primera de les dues sessions participatives del Pla de Mobilitat Urbana (PMU) va engegar ahir oficialment el procés de participació ciutadana d’aquest pla estratègic que dotarà Sant Just dels programes necessaris per elaborar els plans municipals a curt, mitjà i llarg termini sobre aquest tema.

Després de la presentació política, els tècnics responsables de l’estudi van exposar breument els resultats de la seva recopilació inicial de dades, amb l'objectiu d'enriquir els coneixements a les persones assistents.

A la sessió hi van acudir tant persones a títol individual, com entitats locals, representants veïnals i sindicals, de l’Institut Metropolità del Taxi, de l'empresa Soler i Sauret (responsable del servei d’autobusos urbans de Sant Just) i de formacions polítiques com ha estat el cas de Ciutadans.

Les persones interessades en participar en la sessió de treball, vagin, o no, assistir a la reunió d'ahir, poden ampliar la informació referent a la prediagnosi consultant el document que hi ha penjat en l'apartat del Pla de Mobilitat Urbana d'aquesta web. La sessió de treball tindrà lloc a l'Ajuntament de Sant Just Desvern, el proper dimecres dia 26 de novembre, de 7 a 9 del vespre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.