dimecres, 30 de gener del 2008

Segona jornada de 'La Bicicleta a Sant Just - Digues-hi la teva'

Aquesta tarde s'ha celebrat la segona i última jornada oberta per parlar del tema de la Bicicleta a Sant Just. Unes 15 persones es va dividir en tres grups per preparar una fitxa de treball que preguntava de cinc temas relacionats amb la bici:-
- Pacificació del trànsit
- Xarxa d'aparcaments
- Servei Bicing i interconexió amb transport públic
- Foment de l'us de la bici
- Proposta d'itineraris
Després de 45 minuts els grups presentaven les seves conclusions, amb un grau sorprenent de co-incidència

Les recomanacions principals son:-
Limitació de velocitat de 30km/h, tret de Carretera Reial (50km/h) i l'Av. Indústria (40 km/h, igual que ara)
Evitar la proliferació de carrils bici, considerant que la Bici és un mitja de transport més i cal conviure amb els altres mitjans de transport.
Més llocs d'aparcament de bicis aprop de botigues i centres d'esbarjo i molt especialment en llocs de interconexió amb mitjans de transport públic com el tram i l'autobus.
Mitjans de foment proposats inclouen l'educació vial, l'us d'agents civics per facilirar l'acces dels nens al cole possiblement una ordenança; aquest últim en tot cas compartit amb altres municipis del Baix llobregat.
Es planteja voreres bici per la carretera Reial, la Rambla i Av. Indústria.
També es proposa Carrils Bici per Carrer Montanya fins passat la Bonaigua i per tot el carrer Major aprofitant de la proper remodelació del carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.