dimecres, 20 de febrer del 2008

Suma't al MANIFEST per a un nou marc de protecció de Collserola.


Adhereix-te al MANIFEST per a la defensa de Collserola. Fes-ho córrer.

El desenvolupament urbanístic ofega Collserola, cal protegir-la declarant-la Parc Natural i assegurar que no s'urbanitzi ni un pam més!
Collserola és un espai natural excepcional que cal preservar. Malgrat la proximitat a la ciutat de Barcelona i altres pobles i ciutats del Baix Llobregat i del Vallès, avui encara conserva un mosaic divers d'espais forestals, agrícoles i de rieres que ens permeten gaudir d'uns ambients representatius dels nostres paisatges mediterranis i d'una diversitat insospitada d'espècies animals i comunitats vegetals.
Però tot això s'acaba, davant la permissivitat urbanitzadora de les administracions.

L'anterior govern de la Generalitat, tot i haver-se compromès públicament a declarar Parc natural Collserola l'agost de 2005, no ho ha fet. S'ha enganyat la ciutadania. Però sí que s'ha aprovat noves promocions immobiliàries i actuacions agressives per Collserola.
És urgent declarar Collserola Parc Natural desclassificant les reserves edificatòries i d'infraestructures que preveu l'obsolet Pla General Metropolità vigent des de l'any 1976.

Clica aquí i signa i si vols pots deixar el teu comentari
http://www.collserola.org/salvemelparcnatural/

Passa-ho!


1 comentari:

  1. Ja són més de 2000 persones les que s'han sumat al manifest. Poquetes...

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.