dimarts, 15 de gener del 2008

Quin paper volem donar a la bici en el nostre poble?

El proper dimècres 23 gener, a les 18H en la Sala de Sessions, es fará un debat PUBLIC on tothom pot dir la seva respecte a l'us de la bici en el nostre poble. D’aquest debat han de sortirne propostes per al foment de la mobilitat en bicicleta que es puguin incorporar al Pla de Mobilitat Urbana de Sant Just Desvern que es preveu elaborar durant l’any 2008. Una setmana després es fará una altre reunió per resumir les posicions i decisions i formar un comité de seguiment.

La mobilitat en bicicleta representa un dels mitjans de transport més ecològics ja que no comporta l’emissió de partícules contaminants a l’atmosfera, no genera contaminació sonora, comporta beneficis per a la salut de les persones usuàries i disminueix el problema de la congestió del trànsit. En certa manera s’ha de reconèixer que l’atenció que s’ha dedicat a aquesta qüestió per part dels poders publics ha estat reduïda. Això volem canviar.

En la pàgina web del ajuntament es pot trobar i baixar els mapas que expliquarém en la reunió: http://www.fundaciomobilitatsostenible.org/santjustdesvern/bici5.php

DEMANEM A TOTHOM QUE VINGUI I PARTICIPI EN LA REUNIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.