dijous, 11 de juliol del 2024

LA PETJADA (Inauguració de l'exposició)

 Inauguració exposició La Petjada, de Kika Pedrerol i Maria Solà

Aquesta exposició es podrà visitar fins al 31 de juliol de 2024. Centre Cívic Soledat Sans Serafini. C. Maria Montessori, 2 / Tel. 610 440 691 / ccsoledatsans@santjust.cat / de dimarts a dissabte, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h.

Organitza: Ajuntament de Sant Just

 

Mitjançant diferents conjunts de fotografies acompanyades de textos explicatius, la Kika Pedrerol i la Maria Solà exposen el procés de degradació de les deixalles al Parc de Collserola. Les fotografies mostren com els objectes a poc a poc es van desintegrant i incrustant a terra, fins a tal punt que seran molt difícils d’extreure i reciclar. Uns textos clars, directes i ben documentats ens expliquen aquest impacte a Collserola i al món, on el problema dels plàstics, piles i altres deixen una petjada pel futur (desenes, centenars o milers d’anys), ja que aquests materials són molt difícilment degradables per la natura i tenen impacte en la salut. Com elles ens diuen, és una d’agraïment per tot el que la Natura ens dona.


 




 


1 comentari:

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.