diumenge, 28 d’abril del 2024

Relleu del mantenidor del torrent de can Cortès

L'activista per la pau i ecologista Arbre Agulló, de 75 anys, cedeix el relleu a Joaquim Blanco, voluntari i activista de Collserola, per impulsar el manteniment de la forestació feta per Alnus des de 1999 al torrent de can Cortès.

Arbre Agulló i Guerra, abans Jordi, s'ha dedicat en els darrers 25 anys a cuidar el torrent de can Cortès, fruit del treball fet conjuntament per l'Agrupació en defensa de l'entorn Alnus, amb ajudes puntuals d'altres voluntaris per reforestar aquest antic espai ruderal i que ja s'ha convertit en un jove bosc d'alzines i roures.

L'Arbre continuarà visitant el lloc per gaudir-ne, des del Racó del Colibrí, espai anomenat així, en el seu honor i que de tant en tant, és lloc de reunió dels activistes santjustencs d'Alnus/CEPA - Ecologistes de Catalunya.

Joaquim Blanco, jubilat fa pocs anys, amb moltes ganes de col·laborar en el projecte de reforestació, pren el relleu, també com a soci d'Alnus, després d'una llarga etapa de Voluntari de Collserola i actualment també actiu a l'Associació Fes Fonts Fent Fonting, que arranja o recupera fonts de Collserola.

Fem crida també a la incorporació de nous voluntaris per mantenir i regar, sobretot a l'estiu, el centenar d'arbres que hem reforestat al torrent.

Contacteu-nos alnus@pangea.org

Roure per replantar
Branques estassades


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.