dilluns, 28 de juny del 2021

Cal retirar els pneumàtics de la Vall

A principis de juny, l'Arbre Agulló, continuant amb la seva tasca incansable de manteniment de la zona reforestada, i desbrossadora del torrent de can Cortès va trobar-se uns quants pneumàtics sota heures i esbarzers al mig del torrent. Espai dins el parc natural de Collserola. Uns dies més tard, el company de l'Alnus Enric Espinosa va informar-ne als serveis tècnics de l'Ajuntament de Sant Just per a que ho retiressin degut al perill de cara a l'estiu eixut i calorós per perill d'incendi... sense resposta.

Reproduïm aquí la seva queixa a l'hora que denunciem la manca de resposta de l'ajuntament...

Fa deu dies vaig enviar un correu a residus@santjust.cat, informant d'uns pneumàtics que estaven llançats en el Torrent de Can Cortès, els vaig adjuntar fotos, indicant que podien posar-­se en contacte amb mi per a acompanyar als equips de neteja, perquè retirin els pneumàtics contaminants. Encara no he rebut cap resposta, per aquest motiu presento aquesta queixa, perquè retirin els pneumàtics contaminants del Torrent de Ca Cortès, Els realitzo la mateixa oferta, d'acompanyar-­los fins on es troben els pneumàtics llançats. Els adjunto unes fotos de fa deu dies i d'ara, on es poden apreciar els pneumàtics llançats. Si la retirada l'hagués de realitzar una altra administració, els prego que es posin en contacte amb ella perquè realitzin aquesta neteja. Salutacions

 



Pneumàtics separats de la vegetació per a visibilitzar-los millor






2 comentaris:

  1. Encara continuen enllà. Sembla que el regidor s'ha compromés a agafar-los aquesta setmana del 22 de novembre.

    ResponElimina
  2. Encara romanen enllà. Sembla que el regidor s'ha compromès a treure'ls aquesta setmana del 22 de novembre.

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.