dilluns, 1 de febrer del 2010

CEMENTARI NUCLEAR, ÉSSER COHERENTS

Si la majoria de la societat creu que s'ha d'utilitzar l'energia nuclear i per tant hi ha que gestionar els residus, nosaltres com a ecologistes seguirem cridant "contra les nuclears", ara la societat anirà per la seva via, per nosaltres equivocada. Cal fer reflexionar al conjunt de la societat i ésser coherents.
Com?... Si al final hi ha que posar un cementeri nuclear, cal demanar que el posin a la ciutat de Madrid o a la de Barcelona que són les grans consumidores d'energia.
A veure si d'aquesta manera la gent s'adona del que li fa a les petites poblacions i del model de societat depredadora dels recursos naturals que tenim.

Jordi Agulló i Guerra

2 comentaris:

  1. Tens raó Jordi, a la metròpoli és on més es consumeix i s'estalvia poc, més aviat es malbarata. però clar, ni abocadors, ni magatzems nuclears, ocupem tot el sòl amb grans magatzems, zones d'oci, blocs de pisos, 22@, tot el que quedi fashion, fins que no queda rés verd natural.
    A les nuclears catalanes els falta poc per acabar la seva vida útil i s'hauran de desmantellar i gestionar els seus residu. Arà bé, ni l'administració, ni l'oposició saben afrontar els que ens ve a sobre si no van cap a un canvi de paradigma.

    ResponElimina
  2. Jo també he notat que el debat està mal plantejat. Sembla com si ara només es tractés de on desar el residu nuclear. Però nosaltres el que no volem és que es generi.

    Ara molta gent se sent ecològica perque separa la brosa i tira cada cosa al seu contenidor. Però no veuen que cada dia omplen d'envasos i paper i vidre, de tot i que tot i que es recicli el problema és que cal reduIr-ne el consum.

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.