dijous, 19 de setembre del 2019

Matinal 28/9/19 - Nova pencadeta al torrent de Can Cortès, la devesa de l'Arbre...La devesa de la ciutadania.

Cepa/Alnus - Ecologistes de Catalunya tornem a convocar una pencadeta al Torrent de can Cortès el proper dissabte 28 de setembre. A partir de les 10 del matí.



Obert a tothom; consistirà en tasques de manteniment i adequació de les forestacions realitzades per l'Alnus / Cepa - Ecologistes de Catalunya des de 1999.

Cal dur si es pot, eines pròpies, roba, calçat adequat, guants de jardineria. (Serra, estisores de podar, xapolina, rasclet...) 

Els menors d'edat, poden participar-hi sota tutela d'un adult.
 + info Arbre 605782507 o  alnus@pangea.org
A les 10 al torrent de can Cortès, (A l'alçada del Camí de can Biosca 24) a 250m de la Masia de Can Candeler. https://goo.gl/maps/sCcm7rW1GXs.

1 comentari:

  1. L'objectiu de futur és fer una devesa que vagi del camí on ara hi ha forestat una zona fins a dalt el tot. Cal netejar la zona d'arbres invasors i moltes herbes, albarzers, ginesta de més etc. i plantar roures i alzines preferenment i esperar el miracle de la vida com s'ha produit a la zona baixa on hi ha al voltant de 100 arbres, de 20 anys, fins a un any.

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.