dimarts, 5 de juny del 2018

LA DEVESA DE SANT JUST DESVERN - HE TINGUT UN SOMNI



El grup ecologista ALNUS, ha fet una devesa al Torrent de Can Cortès, des de el 1998, han plantat arbres, roures i alzines i han desenterrat oliveres, acàcies i llorers, netejant periòdicament la zona de les herbes que la inundaven, esbarzers, ginestes i d’altres.

Ara la devesa llueix en un petit espai, podríem dir d’un deu a un 15 per cent que a poc a poc anirà pujant tot el torrent fent un espai natural d’alt valor ecològic, estètic al servei de les veïnes del poble i totes les persones que vulguin gaudir d’un passeig creatiu i relaxant. També servirà a la fauna, porcs senglars i d’altres, serà factible anar a passejar els gossos i gats amb llibertat. 

ÉS EL SOMNI QUE HE TINGUT.

Arbre Agulló i Guerra

5 de juny dia internacional del medi ambient, 2018


1 comentari:

  1. Ja he comunicat el projecte en realització a l'administració municipal i del Parc de Collserola. També resta escrit al llibre "Passejant per la Vall de Sant Just". ARA EL FUTUR DIRÀ.

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.