dimarts, 14 de novembre del 2017

LA COLLA RESISTENT - CELEBRACIÓ 20 ANYS

El passat diumenge 12 de novembre l'Agrupació en defensa de l'entorn Alnus - Ecologistes de Catalunya va fer una trobada - esmorzar de celebració del 20è aniversari de l'entitat santjustenca, en el marc de la Vall de Sant Just, per la que tant ha lluitat l'entitat per evitar-hi el desenvolupament urbanístic.

Brindis en la trobada de sòcies i simpatitzants en la celebració del 20è aniversari de l'Alnus
El lloc triat fou la bassa del molí fariner del segle XIV, un lloc accessible per a totes les
sòcies, (la mitjana d'edat de les quals està entorn de la jubilació) atès el relleu generacional, en l'activisme ecologista (com en d'altres activismes) a Sant Just, no sembla arribar de moment.
La trobada va ser alegre i festiva i es va recordar la important tasca de l'ecologisme, i la necessitat de continuar-la. L'Alnus la continua integrat en el Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius, que aquest mateix any va celebrar el 30è aniversari.

Activistes de la natura
Posteriorment es va visitar el bosquet d'alzines i roures que amb els anys l'entitat ha anat reforestant i cuidant, al torrent de can Cortès. Una de les accions que omple més d'orgull, i en que cada any es convida a tothom a participar, en una matinal de manteniment... la propera serà el 17 de febrer de 2018.
L'entitat manté l'ànim de continuar la tasca divulgativa, informativa i reivindicativa atès a Sant Just Desvern queda encara molt per a fer... s'està molt lluny de la sostenibilitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.