dilluns, 6 de febrer del 2017

El bosc habitat - El bosque habitado

El bosque habitado és un programa de "Radio 3" que igual que l'Alnus, procura sensibilitzar i divulgar informació i coneixement sobre la natura, en especial sobre els arbres i els boscos i les comunitats que els envolten. Està dirigit i presentat per la encisadora i juvenil veu de Mª José Parejo Blanco i la freqüent col·laboració d'Eduardo Abella, divulgador, naturalista i activista, i gravacions també del memorable Félix Rodriguez de la Fuente.
El bosque habitado ha tingut molt bona acollida entre el públic d'àmbit espanyol i ha commogut i mobilitzat a força gent creant la revolució dels commoguts i un moviment ciutadà anomenat "Arriba las ramas" un dels lemes del programa.

En podem gaudir i commoure'ns en directe els diumenges al matí entre 11 i 12, o en qualsevol moment mitjançant l'aplicació de Radio 3, el web RTVE, o els podcasts:

http://www.rtve.es/alacarta/audios/el-bosque-habitado/

La majoria de programes són força interessants, aquí en recomano especialment un que commou especialment
, amb la intervenció de Eduardo Galeano:

http://www.rtve.es/alacarta/audios/el-bosque-habitado/bosque-habitado-revolucion-del-conmovido-eduardo-galeano-19-04-15/3096792/

El primer programa de setembre de 2012
http://www.rtve.es/alacarta/audios/el-bosque-habitado/bosque-habitado-gran-arbol-humanidad-09-09-12/1523546/


Si no el coneixeu encara, us ho esteu perdent...si t'agrada la natura, enganxa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.