dilluns, 28 de desembre del 2015

CANVI CLIMÀTIC


27 de desembre 2015 l'atmetller florit a la Penya del Moro

En l'escrit que tinc penjat en la WEB de l'ALNUS, del 2007, mantenia cert optimisme en la posibilitat d'evitar el canvi climàtic, amb mesures de governança internacional, avui han passat 7 anys i el canvi s'està produïnt i cal evitar que tingui conseqüències més greus per la vida humana en la terra. A la penya del Moro he vist florit un atmetller estem encara al 2015, no plou des de fa més de 70 dies, el sol està dur, sec, trist.
S'ha produit una trobada internacional on han acordat unes mesures, l'únic positiu que trobo respecte al 2007 és que hi ha conciència general de que estem davant d'un repte fort, ara les mesures que han pres no frenaran la situació lamentablement. Hi ha pensadors que davant del viciat funcionament de la comunitat internacional, pensen que no es pendran mesures serioses fins que les "catàstrofes" humanitàries estiguin passant. Enfonsament de les illes del Pacífic, inundació del deltes, Ebre, Nil, extrem orient, etc i les víctimes es conten per desenes de milers. Avui estem al bellmig de la festa del consumisme, sols puc dir que hem de continuar lluitant per una governança mundial, una ONU de la societat civil internacional que pugui pendre mesures i alhora ajudar a les víctimes de la situació.

Arbre 28 de desembre 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.