dilluns, 16 de març del 2015

AVE, DESASTRE ANUNCIAT

AVE, DESASTRE ANUNCIAT

Ens diuen els informes de l'estat de l'AVE a Espanya,  és un desastre econòmic, som el segòn pais després de la Xina en quilòmetres de vies. L'utilització és mínima, ja s'ha tancat la línea Madrid Albacete, les altres tenen un us molt limitat, no rendible. Les inversions fetes han hipotecat el futur, han mermat la millora d'altres necessitats com és fer la doble via a tot l'estat, millora general de les vies, per fer possible la velocitat de 200 quilòmetres l'hora a tot arreu del territori, vol dir que de Barcelona a Madrid trens directes trigarien tres hores, alternant amb trens que s'aturen en les poblacions de més de 20.000 habitants trens que trigaríen 4 hores i potencien la distribució armònica de la població, ara el model és castigar a totes les poblacions i potenciar l'acumulació en les capitals. Fa més de 20 anys ho vàrem dir els ecologistes, cal potenciar totes les vies i sabeu que el cost hagués estat un 10 % respecte al AVE. Així que tenim una inversió astronòmica que sols serveix a una minoria i no cobreix despeses.
Imatge de la campanya contra el Tren d'Alta Velocitat
Aquest desastre anunciat l'han beneit un 80 % d'economistes, ha estat rescolzat pels partits governats i una vegada i altra refrendat per les urnes.
Solament podem dir: A veure si rectifiquem, enviem de nou a la Universitat el 80% dels economistes, expulsem el professorat universitari que defensa aquest model de desenvolupament i com a mesura principal deixem de votar als partits que han portat a aquest desastre.

16 de març de 2015

Jordi Frederic Agulló i Guerra (Arbre)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.