divendres, 6 de desembre del 2013

Xerrada-debat: CAP A UNA RECONVERSIÓ ECOLÒGICA DE L'ECONOMIA.

Xerrada-debat: CAP A UNA RECONVERSIÓ ECOLÒGICA DE L'ECONOMIA.  

Resum de la xerrada

Dijous 12/12/2013          Hora:19-21h 
Lloc: Centre Cívic Salvador Espriu (veure ubicació al mapa)

Tenim clar que no hi ha una sortida a la crisi, sense canviar d'estrategia,  el paradigma del capitalisme no se sosté, si alhora és vol mantenir la societat del benestar. Cal obrir les portes a un canvi important i fonamental pel futur de la humanitat i del planeta. 
Cal una reconversió ecològica de l'economia i una complicitat i treball del conjunt de la societat per assolir el repte de continuar en pau i sense greus conflictes en un futur on se'ns esgoten els combustibles fóssils i els governs continuen fent polítiques a curt termini i sense planificar el canvi necessari.

A la Xerrada, l'Oleguer Farràs ens explicarà i mostrarà alguns dels problemes que estem causant amb el capitalisme neoliberal global del que tots ens aprofitem cada dia en major o menor mesura, i les greus conseqüencies que tenen per al medi ambient i nostre benestar futur a curt i mig termini. Una sortida viable és una completa transformació de la nostra societat per fer-la sostenible.

Després s'iniciarà un debat amb l'assemblea local del Procés constituent (Moviment politico-social impulsat per Teresa Forcades i Arcadi Oliveres) que ens proposa en un dels 10 punts del seu manifest. Aquesta reconversió de l'economia.
Us animem a participar de la xerrada i el debat.

Organitza:
Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius
CEPA / Alnus - Ecologistes de Catalunya de Sant Just Desvern
Debat conjunt amb el Procés constituent (Associació pel Canvi Social Pacífic i Democràtic).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.