dilluns, 1 de juliol de 2013

Es modifica el projecte d'urbanització de la zona verda de can Sagrera

Ens fem ressò de la notícia publicada per Ràdio Desvern al respecte del que vam publicar el passat mes d'abril sobre can Sagrera
Estem contents que l'Ajuntament modifiqui el projecte d'urbanització del sector a la baixa, tot i que això no servirà per salvar la majoria d'arbres. És una pena que es perdi aquesta àmplia zona verda.





Totes les notícies han estat elaborades pels serveis informatius de Ràdio Desvern.
Per a qualsevol suggeriment o comentari podeu contactar amb nosaltres
al telèfon 93 372 36 61 o enviar-nos un e-mail: informatius@radiodesvern.com
L’Ajuntament de Sant Just ha modificat el Pla General Metropolità que inclou la zona de Can Ginestar i del passeig Sagrera.
És el que avança La Vall de Verç aquest mes de juny. Un grup de veïns, amb dues-centes signatures de suport, reivindicava alguns canvis en el pla inicial, que contemplava fer un edifici de pisos lliures de 17 metres d’alçada al “triangle Chinchilla” del passeig Sagrera, al costat de l’anomenat “Xiringuito”. Ara, l’edifici només s’alçarà fins a la meitat.

Al ple de gener, recordem-ho, es va aprovar per unanimitat el pla inicial, que consistia en fer una permuta de solars: el del pàrquing de Can Ginestar per la zona verda que hi ha al costat del “Xiringuito”. Com que l’Ajuntament no vol que es construeixi on hi ha al pàrquing de la casa de cultura per no tapar les vistes, va comprar el terreny fa temps.

Amb l’aprovació inicial del pla al gener, la idea era que, en un futur, es poguessin construir una vintena d’habitatges lliures al Passeig Sagrera enlloc de fer-ho on hi ha al pàrquing de Can Ginestar. Ho explicava al febrer l’alcalde de Sant Just, Josep Perpinyà.
Josep Perpinyà.

La idea inicial del consistori era construir un edifici al costat del “Xiringuito” de 17 metres d’alçada però, finalment, segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Pere Joan Deniel, a La Vall de Verç, serà de gairebé la meitat. A més, la reivindicació dels veïns ha fet que s’hagi augmentat el nombre de pisos que seran protegits: del 30% previst al principi ara s’estableix que seran la meitat dels que es construeixin, el 50%.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.