dimarts, 14 de maig del 2013

400

Costes del Garraf
400 ppm. Aquesta és la quantitat acumulada de CO2 , els experts mundials, ens confirmen que aquesta quantitat ja no baixarà, és acumulativa, per tant el canvi climàtic és ineludible. El desglaç farà pujar el nivell del mar, just quan el PP vol construir a partir de 8 metres que són els protegits, aviat ens trobarem sense platges, fins ara l'única activitat que continua l'Estat és el turisme. També el canvi climàtic farà que el clima del Nord d'Àfrica es traslladi al sud d'Estat, el clima de Sevilla el tindrem a Barcelona, o sigui 40 graus a l'estiu. Em deixat en mans de irresponsables la cosa pública i continua, quan teníem temps per un nou model de desenvolupament, plaques solars, molinets, vehicles elèctrics, vivendes en doble finestra, agricultura ecològica que asseguri l'alimentació sobirana de les poblacions.
En aquest bloc consta la proposta d'expulsar a tots els responsables fa una set anys, no solament no s'ha fet sinó que s'han posa't a governar uns més irresponsables i continuen. No vull ésser pessimista crec que si ens posem tots/totes podem reenfocar la situació i prendre mesures d'adaptació al canvi climàtic fer en definitiva una bona governança que eviti les provables problemàtiques que de seguir com ara, ens venen a la Humanitat.

Jordi Agullò i Guerra

1 comentari:

  1. Precisament estava llegint fa pocs dies a la revista de Greenpeace els lligams de determinats dirigents del PP, com Abel Matutes, Gabriel Cañellas,etc. amb forts interessos empresarials, que en surten força beneficiats. Fa pena, els interessos econòmics d'uns pocs, passen al davant de la conservació de la natura i el bé comú.
    Quin fàstic de Gobierno.

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.