dimecres, 8 de febrer del 2012

Canvi climàtic i crisi

La crisi actual que castiga a tanta gent, oculta i dificulta la postura davant del canvi climàtic, la contaminació atmosfèrica, la manca de recursos com l'aigua, que van creant condicions negatives pels humans. Llavors encara es prenen mesures que agreugen la situació, com transvassaments de conques, retalls en mesures per evitar la contaminació...
Sembla que els humans anem cap al desastre que aniquilarà els humans, postura pessimista-realista, que condueix a la paràlisi i a les depressions. Cal tenir esperança, cal apostar per unes polítiques que afronten els problemes col.lectivament i posar fil a l'agulla, com per exemple han fet Islàndia.

Jordi Agulló i Guerra

2 comentaris:

  1. La dreta o te clar sigui catalana o espanyola, rebaixar els suos, fins a igualar-nos a nivell global amb xinesos, africans etc. O sigui un 30-40 % de la població, cobran 5 euros al dia, així pensen que els productes sortiran competitius i podran vendre's a nivell internacional i als sectors rics del propi pais. Aquesta és la seva alternativa. La nostra el dret a la vivenda, la salut pública el menjar és per totes les persones. En Aquesta batalla ineludible hi ha que prendre partit i ésser conseqüent.

    ResponElimina
  2. És cert, darrerament no se'n parla gaire de canvi climàtic als grans mitjans de comunicació. Jo tinc esperança que la crisi perpetuï el decreixement, al que per fi hem arribat involuntàriament. Ara cal lluitar per fer entendre als nostres governants que no mirin d'invertir de nou la situació, cal cercar l'equilibri natural...

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.