dimarts, 31 de maig del 2011

Molinet al terrat de l'Ajuntament

Quin goig fa veure el molinet que a poc a poc va captant energia, pensa hom, podíem veure en un futur tota la població plena de molinets, tan macos i plaques solars captant gran part i fins i tot tota l'energia que gastem, sense contaminar, respectant l'aire que respirem. Aquesta línea és el futur i els alemanys actuals tan de dretes com d'esquerres ho han entès i es disposen a fer aquest camí.
Els deliqüents que defensen l'energia nuclear ací i a Europa, siii... deliqüents, gent que juguen amb la salut de les persones actuals i la de les futures generacions amb l'excusa de l'efectivitat energètica, resten callats i a l'aguait per tornar a enredar a certes persones de bona voluntat per convèncer'ls del seu negoci criminal.

Jordi Agulló i Guerra

1 comentari:

  1. Trobo bé que posin un molinet a l'Ajuntament, però aquest canta una miqueta, amb el logotip de l'ajuntament i tot plegat... crec que hauria de pintar-se més discret o camuflat.

    Per altra banda animo a tothom que vagi aquest diumenge a la manifestació a Barcelona contra les nuclears:
    http://alnus.pangea.org/Agenda/Calendariactivitats3.html

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.