dimecres, 14 de setembre del 2022

Agressió lumínica a Can Candeler

Reproduïm amb el seu permís, una denúncia que ens ha enviat una veïna dels pisos de can Candeler, a la perifèria del poble de Sant Just.

Primer de tot, felicitats pels 25 anys d'Alnus!! 

Escric, perquè en tornar aquest dilluns de vacances, ens vam quedar totalment esgarrifats amb la intervenció feta a la nostra urbanització de Can Candeler...

l'Ajuntament ha instal·lat 7 fanals de gran potència lumínica al camí de terra que puja als nostres blocs per la part dreta (sota del gran pi).

Són fanals absolutament massa alts que donen una llum estrident que il·lumina tota la vegetació i part de les façanes, provocant que els veïns hagin de tancar les persianes per poder dormir (cosa que no havia passat en els quasi 23 anys que portem aquí).

Hem fet ja dues queixes a l'Ajuntament a través del seu web, però volia parlar amb Alnus per si tenies algun altre suggerència o via per poder denunciar això. Adjunto algunes fotos per veure la magnitud de la tragèdia.

Creiem que s'ha actuat amb molta pressa, sense estudiar l'entorn natural, ni la proximitat dels habitatges.

Sembla ser que un veí del nostre bloc es va queixar el dia que l’alcalde va venir a xerrar amb els veïns, i l’ajuntament ha actuat ràpidament.

 Coralí



Fotos de Coralí Mercader Bartels i Marc Terrats Miralles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.