dimarts, 19 de juliol del 2022

Malbaratament i desídia a la Vall de Sant Just - Moren més arbres recent plantats per manca de rec.

Entre els anys 2019 i 2020, es van dur actuacions de restauració de camins a la vall. L'empresa que va construir la via per vianants, passeig de la Muntanya, i enjardinat els marges, també al camí de la font de la Beca i el revolt del Sol Solet. Els arbres provinents d'un viver, d'edat al voltant de deu anys, roures, alzines i d'altres. La calorada del 2021 va assecar més del seixanta per cent. 

Amb la calorada actual 2022, he repassat i fet un balanç del tros del revolt de la deixalleria a la zona del Torrent de Can Cortès, he comptat només 11 arbrets vius de més de 60 que hi havia la primavera 2020.

Fotos testimoni...

El novembre passat Alnus/CEPA ja va demanar la renuncia al regidor, cara a cara, en el debat retransmès per ràdio Desvern on s'enumeraven varies situacions de deixadesa de la vall de Sant Just. 

Mas Lluí junt pont - passeraPassat el temps i vist que només ha corregit algunes accions que li vam proposar, i ha continuat deixant abandonats els arbres que es van plantar sense regar-los convenientment i vist que malgrat denunciar aquesta desídia continuen amb la mateixa política de no actuar, tal i com es pot veure també que aquest 2022, s'han replantat roures a la baixada de Mas Lluí cap al nou pont passera, i s'han deixat assecar pràcticament tots per manca de manteniment.

Denunciem:

La deixadesa, irresponsable dels serveis municipals. Vam donar una possible i realista solució, cada setmana, un mati passa el camió-cuba municipal i rega els arbrets. Amb la crisi climàtica hem de col·laborar amb la natura. 

EXIGIM RESPONSABILITATS al regidor i l'alcalde per aquesta absurditat de plantar arbres per fer-se la foto de la inauguració i no mantenir-los vius.


Arbre Agulló i Oleguer Farràs en nom d' ALNUS/CEPA - ECOLOGISTES DE CATALUNYA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.