divendres, 10 d’abril del 2015

La Vall de Sant Just i la natura, reflectida en una publicació creativa.

L'any 2014, Alnus / CEPA - Ecologistes de Catalunya va organitzar un parell de sortides per la Vall de Sant just, a la recerca d'inspiració creativa en vistes a fer una publicació fora del que és habitual en un grup ecologista, implicant a la població i sobretot a diversos artistes locals. Amb una selecció dels treballs aportats, dels que la tria i l'edició ha estat força complexe, tot i això, el resultat és un llibre força agradable visualment, mostrant 23 col·laboracions creatives de diferents sensibilitats i perfils, així com relats i impressions de les sortides realitzades.

Es va aprofitar la festa del llibre, Sant Jordi 2015, per distribuir la publicació entre el veïnat. Es vendran exemplars durant el matí del diumenge 19 d'Abril a la paradeta d'Omnium Cultural, a Can Ginestar. Posteriorment es poden trobar a la Ressenya o l'Escrivà o contactar amb Alnus al tel. 605782507.
Publiquem el Libre creatiu " Estimar i gaudir la Vall de Sant Just"
PDF de la publicació (3Mb)

Publicació col·lectiva impulsada per Alnus/CEPA - Ecologistes de Catalunya, amb el suport d'ArtaSJust, Ajuntament de Sant Just Desvern i Òmnium.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.