dissabte, 24 de gener del 2015

Nou any.


ESTEM EN LA TERCERA GUERRA MUNDIAL?

Mas lluí fa pocs anys
Segons el director del Museu de la ciència de la Caixa Sr. Jorge W., la Humanitat hem passat de la por a la guerra nuclear a partir dels anys 1960 a la que ell anomena "Tercera guerra mundial", que es desenvolupa entre els defensors de la Natura, els que tenim en compte la conservació d'espècies i paisatges i els que passen d'ella i contaminen l'aigua, l'aire, embruten els mars matant la flora i la fauna, construexen a tot arreu, destrosant els paisatges naturals.
 Quin exemple tenim al poble-ciutat, la construcció de pistes de padel a Mas Lluí, a tocar del parc de Collserola, els que han aprovat aquesta construcció no pensen en la Natura els cega el fet de construir i justifiquent tal destrosa pel fet de tenir treball, aquest pensament al seu nivell s'apunta al costat dels depredadors contra la Natura. Hi ha més llocs on posar pistes de padel, immensitats d'espais en zones industrials.
Construcció pàdel, destrucció natura.
Cal crèixer tenint en compte la Natura. Com aspecte positiu tenim la recuperació de la riera de la Vall de Sant Just, també dona treball per fer la restauració i eliminar la canya invasora, és un exemple contrari a l'altre, per cert fem una crida a passejar per la riera i alhora col.laborar en eliminar els rebrots de la canya, cal participar en el manteniment del medi, per aquest camí volem que els governs municipals actuin. Aquest any hi ha les eleccions municipals cal ésser coherents alhora de votar. Tenim pendent els carrils bici conectats a Barcelona, en la WEB nostra fa anys que tenim la proposta.

HEM DE GUANYAR AQUESTA TERCERA GUERRA MUNDIAL, TENIM TOT EN JOC.

Jordi Frederic Agulló i Guerra (Arbre)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.