dijous, 8 d’abril del 2010

SAFARI FOTOGRÀFIC PAPALLONES 18 d'abril

A Collserola hi ha 23 espècies catalogades de papallones, ara a la primavera amb el ressorgir de la natura reviuen. Es troben a les zones on hi ha flors que són el seu aliment, per tant a la Vall les trobem a la zona agrícola de transició, no a dins del bosc, a les alçades o turons. En el safari hem de rastrejar la zona agrícola no cal ascendir.

En el planeta on abunden més les papallones és a les zones tropicals i equatorials, és una meravella de espècies de diverses mides. La foto és una mostra d'aquesta diversitat.

Gaudim de la bellesa de la Natura.

El diumenge 18 d'abril, anirem a la Vall per trobar papallones i fer-les fotos per captar la bellesa de la Vall, conèixer, gaudir.


AMANTS DE LA NATURA US ESPEREM

Jordi

+ info: Calendari d'activitats

Jordi Agulló i Guerra

1 comentari:

  1. Balanç de la sortida:
    Vam viuere moments màgics, on la fada del bosc va mostrar-se en forma de papallona, i les nenes van gaudir de l'experiència mística de tenir-la a sobre de la ma i fer fotos.
    Van venir força persones que van passar-ho be. Esperem l'album que farà l'Oleguer per veure i disfrutar recordant la diada.

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.