diumenge, 13 de desembre del 2009

Impacte visual del mirador al peu de la Penya del Moro

Ara farà un any que mirant cap a la penya del Moro des de Sant Just veiem una mena d'estructura que desentonava i impactava en el paisatge de la Vall de Sant Just. Es tractava d'un nou element arquitectònic en construcció, un segon mirador a la penya del Moro. Es veu que els gestors del consorci del parc de Collserola no els semblava suficient la magnífica vista de 360º des del cim, a l'entorn de la torre medieval, que ells mateixos van adequar l'any 2001.
Així que junt amb l'Ajuntament de Sant Just van considerar que era convenient construir una nova infraestructura que ressaltés des de lluny, per a que tothom sàpiga que s'inverteixen molts diners a Collserola i anéssim tots a veure de que es tractava.
Vist que en el que portem d'any no s'ha fet res per minimitzar l'impacte visual d'aquest element absolutament innecessari, em permeto fer aquesta reflexió altre cop crítica amb els nostres administradors que no entenen gaire de prioritats alhora de gestionar un espai natural com Collserola.
Entenc que hi ha moltes millores a fer a la vall de Sant Just, això si, que no lluirien tant, atès si es fan bé no s'haurien de notar, com son la restauració de zones erosionades, adequació de corriols malmesos, neteges de brossa abandonada, manteniment i adequació d'espais públics tristament i sovint malmesos o degradats, etc.


Oleguer Farràs i Jané

1 comentari:

  1. Política d'aparador, llàstima de degradació de la política que fan cada dia els "nostres representants". Cal tenir clar quan votem a qui votem i que li exigim.

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.