dimecres, 24 de juny del 2009

DESTROSSA A MAS LLUHÍ

Totes les persones amants de la Natura que ara passegen per la zona de Mas Lluí, resten impactades al veure tota la tanca que rodeja la zona i el sòl pelat de vegetació. Portem anys intentant conscienciar que aquesta zona agrícola de pre-parc es d'un alt valor ecològic, viuen ocells, papallones, petits mamífers i rèptils, i forma en el seu conjunt una zona de transició inserida al parc de Collserola, que ens és fonamental als habitants d'aquesta zona. De nou s'ha imposa't l'avarícia immediata i s'urbanitzarà amb previsió d'edificar prop de 1700 nous pisos.
Tanca per arrasar el Mas lluí
Totes les persones sabem que habitatges n'hi ha suficients al voltant de Barcelona. Ara ens enganxem a Sant Feliu i ens preguntem: Volem que Barcelona arribi fins Mataró pel nord i fins Tarragona pel sud? A aquest ritme de creixement entès com a paradigma de funcionament social actual ens portara en els propers anys a aquesta macrociutat. Nosaltres creiem i apostem per un nou model de creixement i ordenació del territori.


Jordi Agulló i Guerra

1 comentari:

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.