diumenge, 11 de setembre del 2022

L'Ajuntament de Sant Just Desvern guardona l'entitat ecologista Alnus per la seva tasca durant 25 anys

En un dels actes de la diada de Catalunya, l'Ajuntament de Sant Just Desvern ha guardonat diverses persones i entitats, entre elles l'entitat ecologista CEPA / Alnus - Ecologistes de Catalunya

Sis representants de l'entitat hi eren presents - Els premis, o detalls, han estat en forma de flor, i de cub de llum (a piles), han estat recollits pels activistes més longeus de l'entitat, Toni Mercader i Margrit Bartels, i la portaveu ecologista Carol Vallverdú, ha destacat que l'entitat Alnus porta 25 anys defensant el territori, i criticant l'ajuntament quan cal, independents de qualsevol partit polític, i que ho seguiran fent, amb les noves i joves incorporacions i en un moment de crisi climàtica.







1 comentari:

  1. Com a persona individual membre de l,ALNUS, ahir li vaig agrair al regidor de l'oposició, CUP, EL SEU ARTICLE AL BULLETTI MUNICIPAL, on fa un reconeixement a la feina feta per ALNUS els darrers 25 anys.

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.