dissabte, 18 de juliol del 2020

Alnus celebra els 23 anys d'activisme ecologista



Activistes d'Alnus / CEPA - Ecologistes de Catalunya celebrant el 23 aniversari a la terrassa de Can Ginestar.
La entitat santjustenca es va integrar al Centre d'ecologia i projectes alternatius l'any 2009,  actualment amb seu a Barcelona, i continua des de l'any 1997 actiu a Sant Just Desvern amb propostes locals i tasques de voluntariat forestal al torrent de can Cortès dins el Parc Natural de Collserola.
Aprofitant l'aniversari es va muntar un cartell expositiu d'algunes accions i activitats realitzades en aquests anys.
Reforestacions, manifestacions ecologistes, la lluita per defensar la Vall de la urbanització, constitució de la Plataforma cívica per a la defensa de Collserola, xerrades, passejades per la vall, llibres i quaderns editats, etc.
Alnus està fent campanya actualment per recollir nous associats o activistes i voluntaris de cara a incrementar l'activitat i garantir la continuïtat de l'activisme ecologista a Sant Just. Gent totes les edats, podeu contactar amb alnus@pangea.org o al telèfon 605782507.

Podeu trobar més informació i talls de veu a la notícia que va publicar-se a Radio Desvern:


Activitats Alnus: http://alnus.pangea.org

1 comentari:

  1. Un dia màgic, entranyable. Seguim construint. Davant d'una molt dura situació, plantejem sol.lucions. Felicitats estimades companyes.

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.