diumenge, 6 de maig del 2012

Actuem per evitar la tala dels arbres centenaris.

Evitem la desfeta, aturem la tala dels arbres gegants

Aquest dilluns a les 8 del matí cal actuar per aturar la tala dels roures. Es convoca una concentració popular per demanar que salvin aquests arbres centenaris.

El dret a la vida d'aquests arbres majestuosos està qüestionat pel fet de fer massa ombra a les cases que es volen construir al costat, les administracions no són capaces de regular i protegir la vida dels arbres centenaris, la propietat privada passa pel davant i les llicències d'obres s'han concedit sabent la intenció de destruir aquestes formes de vida meravelloses.

Sembla que en aquest cas el propietari te la última paraula, però amb el vistiplau o aquiescència de l'Ajuntament de Sant Just Desvern que no sembla tenir intenció d'aturar-ho tot i que creu que la obra no és incompatible amb la preservació dels arbres.

Un dels signes distintius de Sant Just Desvern és precisament la gran quantitat d'arbres dels carrers i les finques privades que embelleixen el conjunt, i són de gran utilitat, donant allotjament i aliment a altres animalons (sobretot ocells), regulant la temperatura a l'estiu, milloren la qualitat de l'aire, etc.

Troba el teu motiu per actuar i sonar suport a la preservació d'aquests arbres.
Dilluns 7 de maig a partir de les 8 del matí al C/ Catalunya cantonada Rambla de Sant Just. Concentració popular.


Envia un correu a l'alcalde alcalde@santjust.cat i a l'ajuntament ajuntament@santjust.cat per demanar-li que actuï i no permeti la tala dels arbres. Copia o modifica el text següent:


Títol: Actueu per salvar els arbres centenaris


Sr. Alcalde de Sant Just, em preocupa molt que no facin res per aturar la tala dels roures centenaris de la finca del C/ Catalunya.  Cal que faci el que estigui a les seves mans per impedir la tala dels arbres i preservar-los.


Nom i DNI

1 comentari:

  1. Alzines i roures són espècies protegides, siguin privades o públiques. Quina estupidesa és aquesta de que són privades? La propietat s'ha de sotmetre a les lleis i normatives. L'ajuntament ha de prohibir taxativament que aquest "propietari" tali arbres que tenen un valor que està per sobre de les seves mesquines espectatives de lucre. No se li pot permetre que es passi les normatives pel forro.

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.