dilluns, 14 de desembre del 2009

Els cavallers pacifistes ara lluiten pel clima

Els cavallers que van manifestar-se en defensa de la vall de Sant Just l'any 2004, ara es manifesten per salvar el clima i la terra a Sant Feliu de Llobregat a la campanya internacional 350.org dedicada a construir un moviment que uneixi al món al voltant de les solucions necessàries per a la crisi climàtica; solucions que demanen justícia, responsabilitats comunes però diferenciades entre els països. Cal inspirar al món sencer i afrontar el repte de la crisi climàtica, es  a dir, crear un nou sentit d'urgència i possibilisme, centrats en el número 350, que son les parts per milió que els científics consideren el límit màxim segur de CO2 a la atmosfera. Però 350 es més que un nombre, és el símbol de cap a on necessitem dirigir-nos com a planeta.


http://www.flickr.com/photos/realdeal09/4179639702/in/set-72157622860160231/

http://www.350.org/es/about/blogs/m-s-fotos-incre-bles-de-las-vigilias

Aquí podeu veure els cavallers quan pacíficament lluitaven per la preservació de la Vall de Sant Just l'any 2004 sota el lema "Salvem la Vall"

Els escuts dels cavallers són obra de l'artista Dolors Puigdemont, una brillant activista ecologista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.