dimecres, 21 de maig del 2008

OPCIÓ NATURA: LLUITA DE L'EBRE I DEL PLA CAUFEC

Aquest dijous dia 22 de maig tocarem el tema:
LLUITA DE L'EBRE I DEL PLA CAUFEC

Quan la política es posa al servei dels més poderosos, especuladors i rics, i tots els partits els serveixen, la democràcia es perverteix i perilla. Els dos casos de l'Ebre i del Pla Caufec són paradigmàtics d'aquesta posició. Tot un territori clamant que no es destruexi el riu i el Delta, fins i tot els representants dels partits que a Barcelona i Madrid voten la destrucció del riu i del delta i la de Collserola, també és tan evident la situació que també van a les manifestacions. Aquesta reflexió amb detalls, aclararan el transfons del tema.
Lluita de l'Ebre, el deute als bancs "Caixa", Agbar està en crisi i vol facturar més, necessita el tub per especular amb l'aigua, ara amb elc ciutadans de Barcelona, després quan estigui la dessaladora venen a la costa, aigua a dojo per seguir fent un creixement especulatiu i destructiu.
El Pla Caufec, és una agressió més a Collserola, espai natural que encara resta al voltant de Barcelona i els especuladors i els seus seguidors volen treure profit, govern municipal d'Esplugues. Cal una sublevació civil noviolenta per aturar aquestes bogeries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.