dimecres, 7 de maig del 2008

El TSJC admet el recurs contra la tala d'alzines

El Jutjat de Barcelona ha acceptat a tràmit el recurs presentat per Xavier Trias contra la construcció de la nova Muntanya Russa al Parc del Tibidabo. Aquest tribunal ha notificat al President del Grup Municipal de CiU a Barcelona l'acceptació del procediment contra la decisió del Govern bipartit en minoria que encapçala Jordi Hereu de tirar endavant la nova atracció tot i el posicionament en contra de la majoria de l'Ajuntament.
El passat 28 d'abril, Xavier Trias va presentar un recurs judicial "en defensa del principi democràtic de que cal respectar les decisions que es prenen per majoria". Una majoria política representada a l'Ajuntament de Barcelona, tant a nivell de Comissió d'Urbanisme, com del Consell Plenari i el Districte de Sarrià-Sant Gervasi, s'ha manifestat contra la construcció de la nova Muntanya Russa al Parc d'atraccions del Tibidabo, però tot i així l'Alcalde i el seu Govern han decidit tirar endavant la nova Muntanya Russa.

El líder municipal de CiU va presentar un recurs al contenciós-administratiu contra tres resolucions del Govern municipal: per una resolució del gerent d'Urbanisme que aprova el Projecte de l'obra de la Muntanya Russa; contra la negativa expressada per l'Alcalde en un Plenari en resposta a una pregunta de Xavier Trias; i contra una resolució del Tinent d'Alcalde d'Urbanisme, Ramon Garcia Bragado, que reprodueix la decisió de l'alcaldia d'incomplir l'acord del Plenari. En una resolució rebuda ahir dilluns, el magistrat notifica a Xavier Trias que "procedeix l'admissió a tràmit" de la demanda, i que s'inicia procediment contra l'Ajuntament de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.