dimarts, 29 d’abril del 2008

Reflexió sobre l'article del professor i comentarista B.Cullas

l diari "El Pais" a la part de Catalunya va publicar un article del Sr. B.Cullas, tertuliano i catedràtic de història, defensa el minitransvasament i l'argument principal és: Els de la PDE són com els carlistes al segle XVIII- XIX, odien als de ciutat. Vaig quedar impactat, fins on estan disposats a atacar els defensors del transvasament als que veiem clar des de fa decenes d'anys que el mòdel de creixement de les ciutats, deixa´t al lluire mercat, sense intervenció de l'administració porta a col·lapses,
ara som més de quatre milions a l'area metropolitana, dintre de deu anys diuen que cinc, després de 20 anys set o deu, aquest camí condueix al desastre i l'administració que controla més del 40% dels euros circulants deu fer un programa de desenvolupament que d'acord al (recordeu el club de Roma, als anys 80) primi el creixement de ciutats al llarg del territori català. La població ens juntem a prop de la costa, és on posen les indústries, on hi ha treball. Cal estimular i subvencionar la marxa de indústries, la creació de treball a totes les zones de Catalunya. Aquest procés irracional, malbaratador d'espais, que porta al col·lapse. Ara hi ha un petit avís la crisi de l'aigua, després vindrà la crisi energètica, la contaminació. Seguir deixant que les coses vagin així, és absolutament irresponsable, entregats als interessos econòmics de les grans indústries que el que volen per sobre de tot, és guanyar euros, el interés comú els és secundari.
Aquest Srs. intelectuals o be estan venuts o tenen por d'enfrontar-se a la realitat, i es dediquen a fer anàlisis superficials. Nosaltres posen el dit a la ferida i diem ben clar!

TENIM UN MÒDEL QUE PORTA A UN COL·LAPSE DARRERE

L'ALTRE

NO AL TRANSVASAMENT QUE OBRE UN CAMÍ, O SIGUI MÉS

TRANSVASAMENTS, I SEGUIR AQUEST MÒDEL IRRACIONAL

1 comentari:

  1. Del tot d'acord Jordi, ja li pots fer arribar la teva contra a J.B. Culla.

    ResponElimina

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.