dijous, 13 de març del 2008

ALNUS ACTIVITATS. Campanya de forestació 2008

Forestació 2008

Aquest any hem fet tres forestacions col·lectives, el 10 i 24 de febrer i el 9 de març. L'Oleguer i jo mateix estem satisfets de la campanya, han participat persones noves que han conectat amb el nostre esperit de cura de la NATURA. A la WEB d'ALNUS hi ha penjat un reportatge amb fotos.

Reflexió, nosaltres vam fer la darrera forestació el dia 9 el dia de les eleccions, on el PSOE, per por de Catalunya al PP ha guanyat i els partits més d'esquerres han perdut. Les conseqüències ja les veiem, Al Tibidabo talen arbres al dia següent per fer un macroprojecte d'atraccions de fira, a Sant Just el mateix dilluns talen els arbres del carrer que hi ha al costat del Casal de Joves.
Casualitat?
Prepotència al sentir-se forts?

Nosaltres forestem, ells monten el dia de l'arbre planten uns 20 arbres joves i talen arbres madurs, i col·laboren en l'estrangulament de Collserola.
Crida a tothom:
no desesperem, cal lluitar qui ho fa encara te esperança, qui desespera ja està mort.

Jordi Agulló i Guerra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots expressar la teva opinió en el comentari...
També pots crear una nova entrada relacionada amb l'objectiu ambientalista o crític del Bloc, enviant un correu a oleguer.farras@gmail.com, opcional afegir una foto adjunta.